Alles voor betere zorg

Vacatures

Alle vacatures

Doe de CZ Quick Scan

Career Coach

Daarom CZ

Hoeveel redenen heb jij om voor CZ te kiezen?

Wij begrijpen dat jij zo je eigen eisen en wensen hebt bij het zoeken naar een nieuwe baan. Zoals de uitdaging van de functie en de arbeidsvoorwaarden. Of de vrijheid en de verantwoordelijkheid die je in je werk krijgt. Bij CZ komen we je dan ook vergaand tegemoet.

Lees meer over ons werkgebied
Lees meer over onze mogelijkheden
Lees meer over onze organisatie
Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden

Een werkgebied dat continu in beweging is

Er zijn weinig werkterreinen die zoveel veranderingen doormaken. Overheidsmaatregelen dwingen zorgverzekeraars elke keer weer tot nieuwe oplossingen. Klanten worden mondiger en vragen van hun zorgverzekeraar een klantgerichte aanpak. Alles wat er in de zorg gebeurt, raakt ook een zorgverzekeraar als CZ. Die dynamiek werkt door in nagenoeg elke functie bij CZ. Bovendien zijn we niet alléén zorgverzekeraar. Als verzekeringsmaatschappij zijn we ook een financiële dienstverlener. Zelfs een van de grootste van Nederland. Ook dat geeft je werk een extra dimensie. Want zorg moet niet alleen optimaal zijn, maar ook betaalbaar. Dat maakt het werkveld van de zorg extra uitdagend.

De uitgebreide mogelijkheden van CZ

Je kunt met veel opleidingsniveaus en studierichtingen bij CZ terecht. Meer over de diverse mogelijkheden lees je bij het onderdeel vakgebieden. Daarbij ben je zowel welkom als je al enige tijd werkervaring hebt, maar ook als je direct na je opleiding een functie zoekt. Om bij CZ te kunnen werken is ervaring in de zorg niet direct nodig. In alle gevallen kun je erop rekenen dat  je kansen krijgt om je verder te ontwikkelen. Dat kan richting een functie hogerop zijn, maar met onze breedte in functies kun je ook horizontaal een stap zetten naar een geheel andere baan.

Een organisatie die niet stil staat

CZ zul je leren kennen als een ambitieuze zorgverzekeraar. In onze visie zijn er nog genoeg mogelijkheden om de zorg in Nederland te verbeteren. Daarom zijn we bereid de initiatieven te nemen die nodig zijn om onze ambitie te verwezenlijken. In het recente verleden zijn er genoeg voorbeelden van ontwikkelingen uit de koker van CZ, die spraakmakend zijn voor de zorgsector. Elke mogelijkheid om de professionaliteit van onze organisatie te verbeteren, grijpen we aan. Als een van de top-drie zorgverzekeraars van Nederland willen we worden afgerekend op effectiviteit en klantgerichtheid.

Goede arbeidsvoorwaarden

CZ zoekt de beste mensen. Daarom kun je rekenen op een salaris passend bij jouw functie, aangevuld met een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling en uiteraard een collectieve ziektekostenregeling. Ook op verschillende andere verzekeringen krijg je korting. Arbeidsvoorwaarden gaan voor CZ echter verder dan alleen maar de financiële component.

  • Werktijden zijn flexibel in te delen. In onderling overleg bepalen we de tijden die bij jou en bij ons goed passen.
  • Thuiswerken is mogelijk. CZ juicht 'Het Nieuwe Werken' toe. Verschillende functies bieden de mogelijkheid thuis te werken of bijvoorbeeld eerst 's morgens thuis te werken en daarna op kantoor, als dit voor jou beter uitkomt.
  • Parttime functies zijn beschikbaar. Voor een aantal functies is het mogelijk in deeltijd te werken.
  • Je kunt kiezen uit een pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden. Kies bijvoorbeeld voor extra reiskosten, een fiets, een opleiding of het kopen van extra verlofuren
  • CZ kent een eigen vervoersbeleid. We stimuleren reizen per openbaar vervoer, carpoolen en woon/werk-verkeer per fiets.

Bekijk ook

Beleef de dag...

Beleef de dag...

Bekijk een dag uit het werkzame leven van Elle Lees meer
Beleef de dag...

Beleef de dag...

Bekijk een dag uit het werkzame leven van Sacco Lees meer
Beleef de dag...

Beleef de dag...

Bekijk een dag uit het werkzame leven van Corine Lees meer
Beleef de dag...

Beleef de dag...

Bekijk een dag uit het werkzame leven van Remco Lees meer
Beleef de dag...

Beleef de dag...

Bekijk een dag uit het werkzame leven van Rens Lees meer
Beleef de dag...

Beleef de dag...

Bekijk een dag uit het werkzame leven van Sjef Lees meer