Alles voor betere zorg

Vacatures vakgebied

Alle vacatures

Doe de CZ Quick Scan

Career Coach

Wouter Wester, manager Market Intelligence

Meer doen met klantgegevens

Daarom kies ik voor CZ

"Weet je wat ik opvallend vond om te zien? Dat mijn leidinggevende al snel door had dat ik geen drie jaar in mijn vorige functie  zou verblijven. We hebben daarom al snel samen nagedacht over de volgende stap." Wouter Wester (30) werkt sinds kort als manager Market Intelligence. Voorheen heeft hij als adviseur Marketing Intelligence op de afdeling Marketing & Verkoopi gewerkt. "Database-marketeer kun je ook zeggen. Daarnaast ondersteunde ik bij marktonderzoeken van CZ. Er zit heel veel kennis verstopt in een database, een verzekeraar kan daar veel winst behalen. Met gegevens kun je zóveel meer doen dan mensen weten! Ik heb bijvoorbeeld een model gebouwd dat kan voorspellen of verzekerden van plan zijn over te stappen. Met die wetenschap kan een verzekeraar proactief handelen."

Dichtbij het vuur

Met familieleden in de zorgsector kwam een carrière bij CZ niet helemaal uit de lucht vallen. "Ik wilde naar de commerciële kant, maar wist niet precies waar naartoe. Totdat ik een keer met een consultant zat te praten over mijn ambities. Die zei meteen: als je dichtbij het vuur wilt zitten, zoals jij, dan moet je naar CZ!" Nu begrijpt hij waarom. "Ik dacht ook: die verzekeraars zijn traag en log. Vergeet het maar. Het is heel dynamisch, er spelen heel veel ontwikkelingen. En wat me ook aanspreekt, is dat CZ zijn verantwoordelijkheid wil nemen in het denken hoe het beter kan in de zorg en gedreven is zelf ook verbeteringen in die zorg te realiseren."

Marketing & Communicatie

Marketing en Communicatie is een vakgebied dat sterk de uitstraling van CZ naar buiten toe bepaalt. Hier maken we de campagnes die CZ voert in online en offline media. Ook het bewaken van de huisstijl valt hieronder. Dat gebeurt in een team van verschillende specialisten.

Welke rol speel je?

CZ volgt continu de markt en bijhorende doelgroep zodat we onze producten en diensten kunnen afstemmen op wensen en behoeften. Veel klanten en potentiële klanten komen CZ tegen via een van onze communicatie-uitingen. Voor bestaande klanten moeten die uitingen hen bevestigen in hun keuze, nieuwe klanten moeten zich aangetrokken voelen tot onze initiatieven.

Welke uitdagingen kun je verwachten?

Binnen Marketing en Communicatie gaat het altijd om de balans tussen de uitstraling op langere termijn – we zijn bezig met de strategie tot 2020 – en de invulling van thematische en actiegerichte campagnes.

Voor welke functies kun je terecht?

Je bent welkom als bijvoorbeeld adviseur communicatie, marketeer of adviseur marketing intelligence. Klik hier voor onze actuele vacatures.

Welke opleidingsniveaus zijn welkom?

We zoeken vooral mensen met een hbo- of wo-opleiding op het gebied van marketing en/of communicatie.

Terug naar overzicht staf & management

Bekijk ook

Beleef de dag...

Beleef de dag...

Bekijk een dag uit het werkzame leven van Elle Lees meer
Beleef de dag...

Beleef de dag...

Bekijk een dag uit het werkzame leven van Sacco Lees meer
Beleef de dag...

Beleef de dag...

Bekijk een dag uit het werkzame leven van Corine Lees meer
Beleef de dag...

Beleef de dag...

Bekijk een dag uit het werkzame leven van Remco Lees meer
Beleef de dag...

Beleef de dag...

Bekijk een dag uit het werkzame leven van Rens Lees meer
Beleef de dag...

Beleef de dag...

Bekijk een dag uit het werkzame leven van Sjef Lees meer