Alles voor betere zorg

Video afspelen

Vacatures vakgebied

Alle vacatures

Doe de CZ Quick Scan

Career Coach

Elle Immerzeel, administratief medewerker

Alle ruimte om door te groeien

Daarom kies ik voor CZ

Nee, direct te springen om bij CZ aan de slag te gaan stond Elle Immerzeel niet. De werkende moeder uit België - "Ik heb een zoontje van twee en een half, dat is m'n oogappel" - had er net zeven jaar apotheek op zitten, na haar driejarige opleiding tot apothekersassistente. "Ik was bang dat ik de affiniteit met de medische wereld zou kwijt raken bij CZ en dat ik me alleen maar zou verliezen in administratieve procedures."

Het kan verkeren. "Ja, het tegengestelde is waar gebleken!" Wat doet ze nu? "Ik beoordeel inhoudelijk wat een apotheek elke maand bij CZ declareert aan geneesmiddelen. Dan gaat het onder andere om de magistrale bereiding, dus hetgeen de apotheek zelf heeft klaargemaakt.” Over plezier in haar werk heeft Elle geen klagen. "CZ is een heel flexibel bedrijf. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de werktijden. Ook krijg je alle ruimte om door te groeien in je werk. Maar het initiatief moet wél uit jezelf komen!"

Vakgebied Administratie & Service

Administratie en Service is een veelzijdig vakgebied. We zorgen ervoor dat onze verzekerden kunnen rekenen op optimale service. Dat betekent het goed en snel verwerken van allerlei administratieve handelingen, zoals het  in- en uitschrijven van verzekerden, het incasseren van premies en het afgeven van machtigingen voor medische behandelingen. Ook het controleren en betalen van declaraties van verzekerden en zorgverleners valt onder onze verantwoordelijkheid. Verder zijn we er om verzekerden en zorgverleners te adviseren en om vragen te beantwoorden.

Welke rol speel je?

Een goede administratieve verwerking is belangrijk voor de beoordeling van de prestaties van zorgverzekeraars door de klanten. Dat moet tijdig en juist gebeuren. Ook door een duidelijk advies te geven of een vraag helder te beantwoorden kun je een klant goed helpen en tevreden stellen.

Welke uitdagingen kun je verwachten?

Klanten kunnen bij CZ rekenen op een snelle, persoonlijke aanpak en we willen klanten goed adviseren en begeleiden. Het is vooral de uitdaging om dat ook waar te maken op administratief gebied en in de serviceverlening. Jouw invulling is bepalend voor de klanttevredenheid.

Met welke actuele ontwikkelingen hebben we te maken?

Met name voor de administratie geldt dat er nog belangrijke efficiencywinst te behalen valt. Daarom investeren we veel in een verdere automatisering van allerhande uitvoerende administratieve processen. Daardoor verdwijnen routinematige werkzaamheden steeds meer naar de achtergrond en heb je als medewerker op deze afdeling meer ruimte om de overblijvende taken goed uit te voeren.

Voor welke functies kun je terecht?

Op deze afdeling zijn uiteenlopende functies te vervullen, met name op uitvoerend niveau van administratief medewerker tot klantenadviseur. Je bent welkom met een mbo- of hbo-opleiding. Klik hier voor onze actuele vacatures.

 

Terug naar vakgebieden

Bekijk ook

Beleef de dag...

Beleef de dag...

Bekijk een dag uit het werkzame leven van Sacco Lees meer
Beleef de dag...

Beleef de dag...

Bekijk een dag uit het werkzame leven van Corine Lees meer
Beleef de dag...

Beleef de dag...

Bekijk een dag uit het werkzame leven van Remco Lees meer
Beleef de dag...

Beleef de dag...

Bekijk een dag uit het werkzame leven van Rens Lees meer
Beleef de dag...

Beleef de dag...

Bekijk een dag uit het werkzame leven van Marlous Lees meer