Alles voor betere zorg

 

Vacatures

Alle vacatures

Doe de CZ Quick Scan

Career Coach

Een carrière met perspectief

Daarom kies ik voor CZ

Je wilt bewust investeren in een carrière met een aantrekkelijk perspectief. Die kans krijg je bij CZ. Je kent ons ongetwijfeld als zorgverzekeraar. In Nederland behoren we tot de top drie. We bieden je alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Wat werken bij een zorgverzekeraar als CZ aantrekkelijk maakt, is dat de zorg een werkterrein is met veel dynamiek. Indien nodig nemen we zelf het initiatief tot verandering. Dat maakt een functie bij CZ tot een functie met toekomst. Je kunt niet alleen rekenen op persoonlijke ontwikkeling, maar ook op de waardering die bij je inzet past. Wil je meer weten over wat CZ voor jóuw carrièreperspectief kan betekenen? Op deze site vind je alle informatie.

Over CZ

Een verrassend werkterrein

De wereld van de zorgverzekeraars is een dynamische wereld. Het is een terrein dat altijd in beweging is. Onder meer dankzij verzekeraars als CZ. We vinden het belangrijk continu op zoek te gaan naar mogelijke verbeteringen van onze dienstverlening. Onze doelstelling is de zorg voor onze bijna drie en een half miljoen verzekerden op een nog hoger peil te brengen. Daarom hebben we mensen nodig met een vergelijkbare ambitie.
Lees meer

Uitgebreide mogelijkheden

Je kunt met veel opleidingsniveaus en studierichtingen bij CZ terecht. Meer over de diverse mogelijkheden lees je bij het onderdeel vakgebieden. Daarbij ben je zowel welkom als je al enige tijd werkervaring hebt, maar ook als je direct na je opleiding een functie zoekt. Lees meer

Bekijk ook

Beleef de dag...

Beleef de dag...

Bekijk een dag uit het werkzame leven van Elle Lees meer
Beleef de dag...

Beleef de dag...

Bekijk een dag uit het werkzame leven van Sacco Lees meer
Beleef de dag...

Beleef de dag...

Bekijk een dag uit het werkzame leven van Corine Lees meer
Beleef de dag...

Beleef de dag...

Bekijk een dag uit het werkzame leven van Remco Lees meer
Beleef de dag...

Beleef de dag...

Bekijk een dag uit het werkzame leven van Rens Lees meer
Beleef de dag...

Beleef de dag...

Bekijk een dag uit het werkzame leven van Sjef Lees meer